• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Willemstad - Hotels.comCURAÇAO – Curaçao was de afgelopen maanden de populairste vakantiebestemming onder de Nederlanders. Uit onderzoek van Hotels.com blijkt dat het aantal zoekopdrachten naar de vakantiebestemming Willemstad de afgelopen maand met 170 procent is gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Curaçao blijft Mallorca (Spanje) en Tenerife (Spanje) voor op het lijstje van Hotels.com. Zoekopdrachten naar de populaire Spaanse bestemmingen stegen met respectievelijk 165 en 150 procent. Volgens Hotels.com nam het aantal zoekopdrachten naar Willemstad een maand eerder ook al fors toe.

130.000 hotels
Dertig hotels op Curaçao hebben zich aangemeld op de veelbezochte website, die wereldwijd meer dan 130.000 hotels aanbiedt. Hotels.com won de ‘Gold Award’ voor beste boekingssite voor hotelovernachtingen in het magazine Webuser in februari 2009 en biedt ruim 1,8 miljoen online reviews van gebruikers die daadwerkelijk in een hotel zijn verbleven.

3 reacties op “Curaçao populairste vakantiebestemming”

 1. @ Wimpiri, Je hebt helemaal gelijk.
  Ik heb zitten schuddebuiken van jou beredenering.
  Eigenlijk moet Hato inzicht geven in de stijgen van het aantal toeristen die na de dounae voet op vaste grond hebben gezet.

 2. Nog even voor de duidelijkheid, in Januari was er één zoekopdracht, in Februari 4, dan zit je al gauw op een stijging van 170% en dan weten we nog steeds niet hoeveel vaste boekingen er zijn gedaan.

 3. Die 170% zegt helemaal niets, hoeveel “meer” reserveringen, dus vaste boekingen zijn hieruit voort gekomen ? Dat is pas interessant om te weten.