• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ruim 2000 enthousiaste kinderen konden hun hart ophalen tijdens de kinderparade. De parade startte vandaag om 14.00 uur vanaf Plasa Hariri. “We hebben er lang op gewacht, maar het wordt een feest voor de kinderen,” vertelt Corine Djaoen, voorzitter van Fudeka.

De parade viel vorige week letterlijk in het water, maar is vandaag een feest geworden voor de kinderen. De unieke gebeurtenis van vorige week, was voor veel kinderen een enorme domper. “Het is vandaag iets minder warm dan gisteren tijdens de Grand Marcha, dit is voor de kinderen beter. We zijn goed voorbereid en hebben er enorm veel zin in,” vertelt Djaoen.

Onvergetelijke dag
“We hebben geen andere maatregelen getroffen, we verwachten dit keer dat de parade tevens een goede afsluiter wordt voor de kinderen,” meldt Djaoen enthousiast. Ruim 2000 kinderen liepen vandaag mee tijdens de optocht. De organisatie liet weten dat men er alles aan gedaan heeft om het een onvergetelijke dag te laten worden voor de kinderen.

‘Goed voorbereid’
De optocht trok veel toeschouwers die de enthousiaste kinderen vrolijk toejuichten en bewonderend aanschouwden. Er werd, net als tijdens de andere parades, gedanst en gezongen. De kinderen konden na een week wachten eindelijk als ware carnavalsleden meedoen aan de parade. “We waren goed voorbereid en wilden de kinderen de dag van hun leven laten bezorgen”, vertelt Djaoen.

www.versgeperst.com