• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

mandyCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 21-jarige Mandy Schoofs, zij is hier op vakantie.

“Vrijdagmiddag doe ik nog even rustig aan, eerst even een drankje op het terras van de Tropen. Mijn vriend is hier op het eiland, hij zit in het leger. Ik ben hem komen opzoeken voor zes weken, een lekker lange vakantie. Hij is vanmiddag om 16.00 uur klaar, dan zie ik hem weer. Tot die tijd ga ik nog even relaxen. Vanavond gaan we eerst samen eten en daarna misschien nog even een drankje drinken op een terrasje in de stad.”

Mambo
“Zaterdag gaan we eerst een voetbalwedstrijd bezoeken van het broertje van mijn vriend. Eens kijken hoe goed hij is. Daarna door naar het strand, waarschijnlijk naar Mambo. Daar kom ik bijna elke week. Het is gewoon een heel leuk en relaxt strand. ‘s Avonds  wordt het ook Mambo. Het is gezellig uitgaan daar, ik heb me er tot nu toe prima vermaakt.”

Laatste week
“Zondag wederom naar Mambo, bijkomen van de vorige avond. ‘s Avonds dan nog even de happy hours meepakken aan de bar van Mambo en bij Wet & Wild. Dan zit mijn tijd hier er bijna op. Dit wordt mijn laatste week. Ik denk dat ik maar veel naar het strand ga, zodat ik nog bij kan kleuren. Heb ik een mooi bruin tintje straks in het koude Nederland.”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. prachtig meisje, maar gelukkig komt ze terug naar huis