• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het CliniClowns Scholenproject is zaterdag afgerond met een bezoek van de CliniClowns tijdens het jaarlijke Piraten Pleinfeest op de Schroederschool in Julianadorp. Het CliniClowns Scholenproject was een test van de Stichting CliniClowns.

De bovenbouw van de Schroederschool had als test van Stichting Cliniclowns een lespakket ontvangen. De school kon op deze manier leren om op een leuke, interactieve manier een bijdrage te leveren aan de vorming van kinderen in de omgang met elkaar en met kinderen met een ziekte en/of handicap in het bijzonder.

Meerdere scholen
Het lespakket sluit goed aan bij de kern- en tussendoelen die het ministerie van Onderwijs & Cultuur heeft opgesteld voor basisscholen op Curaçao. Het is de bedoeling om het scholenproject na deze positieve test aan te passen aan de situatie op Curaçao. Het lespakket wordt aangeboden in het Papiaments en Nederlands en wordt naar meerdere scholen op het eiland uitgebreid.

Fundraising
Een aantal leerlingen waren zo geïnspireerd geraakt dat zij tijdens het jaarlijkse Piraten Pleinfeest speciale CliniClowns-koeken, CliniClowns-pannenkoeken en zelfgemaakte boekenleggers verkochten. De opbrengst van ongeveer 1000 gulden is voor de Stichting CliniClowns.1 reactie op “CliniClowns bezoeken Schroederschool”

  1. oooooooooh ik vind het zooooooooooooooo leuk dat ik ope deze website sta ik ben dat linkse jongentje.

    jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee