• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Kinderparade die vandaag om 14.00uur zou vertrekken vanaf Plasa Hariri is afgelast. “Uit voorzorg hadden we al extra maatregelen genomen, maar de hevige regenbuien zijn te erg geweest,” vertelt voorzitter van de parade Corine Djaoen.

Er zijn extra ruimtes gezocht waar de kinderen konden schuilen voor de regen. De extra bussen die ingezet zijn om de kinderen te vervoeren naar een externe locatie stonden ook paraat. Toch heeft de organisatie besloten de parade te verplaatsen naar morgen. “Dit is een unieke gebeurtenis, het komt zelden voor dat er een parade afgelast wordt. Door de hevige regenval van vandaag liggen er teveel plassen op de weg. Hierdoor is het onmogelijk om met de parade te vertrekken,” meldt Djaoen.

Toeschouwers
Toeschouwers van de parade laten weten dat ze het jammer vinden maar ze zijn niet erg getreurd. “Het is jammer, maar we kunnen er niks aan doen. Ik ga naar de radio luisteren en naar de televisie kijken om te zien wat er nu gaat gebeuren. De kinderen zijn vrij, maar de ouders moeten gewoon werken. Ik ben benieuwd hoe dat opgelost wordt,” vertelt mevrouw Hertha Brazil.

Morgen
Ook Linda vindt het geen probleem dat het is afgelast. “Met dit weer was het ook geen doen, het weer is te slecht voor de kinderen. We gaan zien wat er gaat gebeuren, God heeft het zo gewild.” Hoogstwaarschijnlijk vindt de parade morgen om 16.00 uur plaats, morgen wordt dit nog in de ministerraad besproken.


www.versgeperst.com