• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURACAO – Drie dansers van het Urban Dance Collective uit New York zullen samen met 30 lokale dansers de bezoekers van Punda verrassen met flashmobs. Naast deze flashmobs zijn er nog tal van andere activiteiten in het kader van het Energy Street Festival. 
 
Foundation of Dreams heeft dit evenement opgezet om aandacht te krijgen voor onze levendige binnenstad met zijn cultureel erfgoed. Afgelopen maandag hebben de audities, onder leiding van Niles Ford uit New York en onze lokale Eduarda de Bies, plaatsgevonden. Er is tijdens de auditie veel lokaal danstalent gescout. 

Choreografie op facebook
Alle dansers zijn inmiddels druk bezig met het repeteren van de flashmobs. Vanaf maandag kan je de pasjes ook zelf instuderen, dan zal de choreografie van de flashmob op facebook staan. Komende zaterdag vanaf 21.00 uur is er een openings Party bij ‘t Fort waar iedereen van jong tot oud kan komen dansen onder de sterrenhemel .

Optredens
De flashmobs zullen te zien zijn van 23 tot en met 25 februari van 16.00 tot 18.00 uur en op 26 februari van 12:00 tot 14:00 uur. Aansluitend op de flashmobs zijn er optredens georganiseerd door Grupo Uni en Cafe Copacabana op  het Keukenplein. Op vrijdagavond 25 februari is er na de optredens ook een Dance Party op het Keukenplein, waar DJ Niles Ford Urban House Music draait.

Film
Felix de Rooy zal alles regisseren op film, welke is gesponsord door het Prins Bernard Cultuur Fonds. Foundation of Dreams biedt ook de mogelijkheid om komend weekend deel te nemen aan de Masterclass van het Urban Dance Collective. Voor meer informatie mail naar energystreetfestivalcuracao@hotmail.com.

www.versgeperst.com