• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bouwbedrijf Dusron N.V. organiseerde een jump-in; Tropical E! Coco. Gisteravond was ‘t op het bedrijventerrein één groot feest. Verschillende bands traden op waardoor de bezoekers niet stil konden blijven staan.

Het gigantische feest trok veel bezoekers. Zakenrelaties, genodigden en ander publiek konden genieten van de lekkere muziek en een goede sfeer. De bandjes die optraden zorgden ervoor dat het publiek alvast kon warmlopen voor carnaval. Er werd volop gefeest en gedanst op de muziek van Dreams, Era, Gio en Rei di Tumba Hendrik de Windt.

Sfeer
De jump-in begon gisteravond om 20.00 uur op de parkeerplaats van Dusron N.V. aan de Seru Loraweg. De redactie van Versgeperst.com arriveerde om 20.45, toen de sfeer er al goed in zat. Nog lang niet alle bezoekers hadden zich rond dit tijdstip gemeld aan de Seru Loraweg. De bezoekers die wel al waren gearriveerd genoten zichtbaar van de muziek. Rond 21.30 waren de meeste bezoekers gearriveerd en danste iedereen uitgelaten op de carnavalsmuziek. Het feest ging door tot twaalf uur middernacht.

Kleding
De bezoekers hadden gisteren allemaal een t-shirt aan dat uitgedeeld was door Dusron N.V. De meeste bezoekers, voornamelijk de vrouwen, hadden er een jurkje of leuk topje van gemaakt. Tijdens een jump-in worden de carnavalskostuums nog niet aangetrokken. Het is gebruikelijk dat de bezoekers een kledingstuk aantrekken dat uitgedeeld is door het bedrijf.

www.versgeperst.com