• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Zeilmeisje Laura Dekker is vanochtend gespot op Bonaire. De Nederlandse wil de jongste zeilster worden die rond de wereld heeft gezeild. In haar eerdere plannen zou zij Curaçao aandoen, maar later werd bekend dat zij vanaf Sint Maarten meteen door zou varen richting het Panamakanaal.

Nu blijkt dat ze toch een aantal tussenstops maakt. Via haar weblog is Dekker te volgen. Ze is afgelopen woensdag vertrokken vanuit Dominica en vanmorgen vroeg in het donker aangekomen op Bonaire. Het is niet duidelijk of ze ook op Curaçao aanmeert. 

Foto: Stephan Kogelman

4 reacties op “Zeilmeisje Laura Dekker op Bonaire”

 1. Hallo Laura,

  Wij vonden het bijzonder toevallig dat wij jou troffen op Bonaire. En we vonden het leuk dat je even naar onze camera gezwaaid hebt. En misschien zien we nog wel op de Hiswa, daar gaan wij ook bijna elk jaar naar toe, want wij wonen namelijk op een motorjacht. Wij houden van het vrije leven en wilde dit later ooit gaandoen, als we niet meer hoeven werken. Maar misschien komt later wel helemaal niet. Dus besloten we bijna 8 jaar geleden om het gewoon te doen. En we hebben er nog steeds geen spijt van. En we zijn nu alweer plannen aan het maken voor een nieuw avontuur.
  Wij willen je nog heeeel veel suc6 toewensen op het vervolg van je grote reis. En wie weet komen we je weer wel tegen!!

  Groetjesss van Anita en Ed

 2. Grote prestatie zet je neer, mijn respect. En, wees voorzichtig op dat ruime water.

 3. LAura, Well done. je bent effe weer op Hollandse bodem daar in Bonaire. Ik lees je verhalen dagelijks. Behouden vaart meid.

  Je bent een voorbeeld voor velen.

 4. fantastisch ga zo door,iedere keer geniet ik van je behaalde resultaten.