• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de Stichting voor Gehandicapten- en Revalidatiezorg (SGR-Groep) vond gisteren een glitter en glamour rolstoeldisco plaats. De disco werd georganiseerd door Stichting CliniClowns Curaçao en het radiostation Paradise FM.

De SGR-Groep is een Curaçaose zorginstelling die medische, gedragswetenschappelijke en paramedische zorg biedt aan lichamelijk een verstandelijke beperkte kinderen. CliniClowns bezoeken wekelijks kinderen bij de SGR-Groep, de Soeur Hedwig School, Siloam en het St. Elisabeth Hospitaal. Het doel van de CliniClowns Curaçao is om zoveel mogelijk zieke of gehandicapte kinderen afleiding te bieden, zodat zij weer echt even kind kunnen zijn.

Spetterende discoshow
De CliniClowns zorgden met een groot aantal vrijwilligers voor veel vermaak. De DJ’s van Paradise FM zorgden voor een spetterende discoshow waarbij de dansvloer druk bezocht werd. Samen met lekkere hapjes en drankjes maakte dit de ochtend tot een groot succes. Na afloop kregen de bezoekers een pet van Paradise FM met daarbij een foto als aandenken aan een geslaagde ochtend.

Steun van derden
Het evenement werd mede mogelijk gemaakt dankzij een grote groep adverteerders van Paradise FM. De adverteerders leverden een belangrijke bijdrage aan het evenement door mee te doen aan de jaarlijkse Paradise FM Kerstactie. “Een super initiatief,” zegt Barbara van Wijk van de Stichting CliniClowns Curacao. “Afleiding en plezier is voor kinderen die het moeilijk hebben door een handicap heel belangrijk. Dit soort evenementen zijn alleen mogelijk met steun van derden.”

www.versgeperst.com