• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Mensen die verantwoordelijk zijn voor de zorg van een familielid kunnen morgenochtend hun ervaringen uitwisselen. Stichting Thuiszorg Banda Bou organiseert samen met Expertisecentum Familiezorg Nederland een inloopochtend bij Sentro di Aktividat 60+.

Tijdens de inloopochtend staat het onderwerp ‘Familiezorg en de emotionele belasting’ centraal.  “Om de zorg voor een familielid vol te kunnen houden is het belangrijk om een balans te vinden tussen de draaglast en de draagkracht. Familiezorgers kunnen anders oververmoeid of overspannen raken”, laat de organisatie weten. Ilona Taylor van Skuchami zal een lezing geven over dit onderwerp en advies geven aan familiezorgers.

Ervaringen
Ook zijn er tijdens de bijeenkomst verpleegkundigen en het familiezorgteam van Stichting Thuiszorg Banda Bou aanwezig. De bezoekers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en hun ervaringen te delen. Geïnteresseerden zijn welkom van 10:00 tot 12:00 uur bij Sentro di Aktividat 60+ Zr. Astrid Gregorio bij Pannekoek in Banda Bou.

1 reactie op “Ontmoeting voor familiezorgers”

 1. Geachte,

  Jammer dat ik er nu niet kan deelnemen, ik ben pas 3 maanden op jullie eiland nu inmiddels land geweest. Ik was van plan om mijn net werk uit te bereiden, en jullie stonden op mijn programma maar het liep iets anders.
  Ik kom zeker nog een keer terug dan zou ik graag eens met iemand van uw organisatie mee willen lopen, ik ben namelijk van mijn beroep wijk-verpleegkundige en bezig een eigen organisatie op te zetten!

  Succes met jullie presentatie

  met vriendelijke groet, verblijf ik,

  J.G.M. Hoogstraten
  (stichting. Charmarlottiëne)