• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

JoyceCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 50-jarige Joyce Dometilia. Zij is werkzaam als verkoopster bij Botanical Scents of Nature op de Gosieweg.

“Ik ben nu nog aan het werk tot drie uur vanmiddag. Helaas, wordt het voor mij niet zo’n heel leuk weekend. Mijn tante is net overleden en dit weekend staat dan ook in het teken van rouw. Als ik straks klaar ben met werken, ga ik naar het huis van mijn tante. Daar komt de hele familie bijeen, we praten dan over mijn tante en er kunnen mensen langs komen voor condoleance.”

Werken
“Zaterdag en zondag moet ik ook werken. Normaal werk ik hier zes dagen per week. Maar nu de kerst eraan komt, zijn we ook op zondag geopend. Ik vind het helemaal niet erg om zoveel te werken, omdat het juist gezellig is. Ik kan met allemaal mensen even een praatje maken. Ook die dagen ga ik na het werk weer naar het huis van mijn tante. Als we daar met de familie bij elkaar zijn, drinken we thee of koffie en eten er biscuitjes bij. Geen completen maaltijden, ik hoef dus ook niet te koken dit weekend. Die biscuitjes is een soort van familietraditie.”

Trouwen
“De plannen voor het kerstweekend zijn een beetje in de war geraakt door het overlijden van mijn tante. Ik heb dan ook geen idee wat ik ga doen. Gelukkig heb ik nog wel iets leuks om naar uit te kijken. De dochter van mijn zus gaat namelijk dinsdag trouwen. We zijn dan ook druk met het maken van een taart, mooie kaarten en cadeautjes. Ze geeft een groot feest in Suffisant, dat is fijn voor de afleiding.”


www.versgeperst.com