• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curaçao - LifestyleCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 24-jarige Nadia Veer. Nadia is momenteel op vakantie op Dushi Kòrsou en gaat over vier dagen terug naar Nederland.

“Vandaag ben ik de hele dag op het strand te vinden, want ik ben hier natuurlijk in eerste instantie voor het lekkere weer gekomen. Vanavond ga ik eerst lekker uit eten in de stad en daarna ga ik met mijn vriendinnen op stap. Wat het gaat worden weet ik eigenlijk nog niet, maar maandag waren we naar Bermuda en dat was wel voor herhaling vatbaar!”

Eiland verkennen
“Zaterdag wil ik met een vriendin het eiland gaan verkennen. Om 08.00 uur wordt onze huurauto afgeleverd bij het hotel en kunnen we op pad. Curaçao is natuurlijk niet zo groot, dus volgens mij kunnen we het hele eiland wel af in een dag. Mochten we het niet redden of nog meer willen zien, dan nemen we de auto gewoon een dagje langer! Als we terug zijn zullen we denk ik wel moe zijn, dus ik denk dat we dan een hapje eten bij het hotel en dan lekker op de kamer gaan relaxen. Misschien dat we nog wat drinken bij de bar of een filmpje gaan kijken.”

Zon, zee strand
“Zondag wil ik eigenlijk gewoon weer lekker op het strand liggen. Maandagavond zit mijn vakantie er al op, dus voor die tijd wil ik natuurlijk wel van het weer genieten. Ik denk dus dat ik niet veel verder dan mijn bedje op het strand kom. Lekker wat cocktails drinken met de meiden en lunchen, heerlijk. ’s Avonds zullen we denk ik wel ergens uit eten gaan en een drankje doen, maar zo ver heb ik nog niet vooruit gepland hoor..!”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. het hele eiland wel zien in 1 dag
    good luck!

    fijne vakantie Nadia!