• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURACAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 50-jarige Sharon Rahan. Zij gaat oud & nieuw thuis met haar familie vieren.

“Vandaag ga ik eerst het huis schoonmaken. Het is een beetje bijgelovig, maar Antillianen denken dat je oud & nieuw in een schoon huis moet vieren. ‘s Avonds wordt het lekker rustig denk ik. Ik ga ‘ayaka’ eten, vuurwerk afsteken en het nieuwe jaar met mijn familie vieren.”

Goede voornemens
“Morgen zullen we allemaal een beetje uitslapen. ‘s Middags ga ik waarschijnlijk bij familie langs om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik zal ook op mijn goede voornemens moeten letten. Een van mijn voornemens is om weer gezond te gaan eten en om die extra kilo’s van de feestdagen kwijt te raken. Ik heb de laatste paar dagen veel gesnoept, dus het wordt tijd om op dieet te gaan.”

‘Het leven gaat door’
“Zondag is het 2 januari en dan is het allemaal klaar. De feestdagen zijn voorbij, het leven gaat door en ik denk dat ik kleren ga wassen. Misschien ga ik ook naar de supermarkt, maar het ligt eraan hoeveel eten er nog in de koelkast ligt. Ik ben ook blij dat ik maandag niet hoef te werken, dus ik kan nog een beetje van mijn vakantie genieten.”

2 reacties op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. ALLES GOED DAAR STERKTE MET LIJNEN.

  2. groetjes uit rotterdam,