• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

FloorCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 32-jarige Floor. Zij is werkzaam bij de Curaçao Office Supply.

“Nu ben ik nog lekker aan het werk. Alle codes van de spullen moeten in de computer worden ingevoerd. Ik vind mijn werk heel erg leuk, ik hou er echt van. Om zes uur is mijn werkdag voorbij. Dan ga ik direct naar huis toe, naar mijn twee kinderen. Vanavond eten we mijn lievelingseten: pork chops met patat van de Chinees. Ik ga daarna met de kinderen televisie kijken. Rond een uur of elf ga ik naar bed toe.”

McDonald’s
“Zaterdag moet ik heel vroeg opstaan om te wassen en het huis schoon te maken. Rond de middag bezoeken de kinderen en ik mijn moeder. Dat doen we altijd in het weekend, omdat ik het doordeweeks te druk heb met werk. Ik denk dat we ook nog even naar McDonald’s gaan. In de middag ga ik eventjes slapen om uit te rusten. Ik weet nog niet wat we daarna gaan doen. Misschien dat we nog weggaan. In ieder geval ga ik het laat maken, want het is wel weekend hé!”

Rustdag
“Op zondagochtend ga ik naar de kerk toe. Rond half een kom ik dan thuis. Ik ga dan koken, wat weet ik nog niet. Eigenlijk doe ik nooit veel op zondag. We blijven dan gewoon thuis, omdat ik maandag weer moet werken en dat is best zwaar. Mijn dochter zei wel dat ze nog naar Jan Thiel wilde gaan, misschien dat we daar nog heen gaan.”

www.versgeperst.com