• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het aankomend kerstweekend en de dagen erna is het rustig in Teatro Luna Blou. Veel mensen spenderen hun kerstweekend bij familie of vrienden. Mocht je er toch even uit willen: Homohuwelijken, kerstvieringen en een dramatische film wachten op je.

‘Yupi, e ley a pasa, awor si nos por kasa, kiko tei pasa’ is een Papiamentstalig toneelstuk over het homohuwelijk, geregisseerd door Boskwiri. Voor de meeste bewoners van Curaçao is het homohuwelijk nog altijd onaanvaardbaar. Het komische stuk gaat over de wet die het homohuwelijk tolereert en de gevolgen die dit met zich meebrengt. Het toneelstuk speelt maandag 27 en woensdag 29 december om 21.00 uur en een kaartje kost 27,50 gulden.

Dramatische filmavond
De film La Flor de mi Secreto draait de aankomende week ook nog. Deze dramafilm gaat over een romanschrijfster, Leocadia Macias, wiens eigen leven er minder rooskleurig uitziet. Ze zit in een slechte relatie en ze begint steeds meer donkere verhalen te schrijven. Al snel leert ze Angel kennen, die niet alleen voor haar verhalen, maar ook voor de schrijfster valt. De film (18+) draait op donderdag 30 december om 19.00 uur en kost 13,50 gulden.

Kerststemming
Om helemaal in de kerstsfeer te komen ga je naar ‘The perfect Christmas’. Deze show gaat over een klas waarin een zeer arm meisje zit. Ze kan thuis geen kerst vieren omdat daar geen geld voor is. Om ook haar een leuke kerst te bezorgen, besluiten haar klasgenootjes de handen uit de mouwen te steken. Het toneelgezelschap staat zondag 26 december om 20.00 uur op de planken van La Tentashon. Een kaartje voor de voorstelling kost 15 gulden.

www.versgeperst.com