• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Downtown Management Organization (DMO) heeft een toeristische opvouwbare kaart ontworpen en geproduceerd. Op de kaart zijn bezienswaardigheden van Curaçao te zien die geografisch, fotografisch en artistiek in beeld worden gebracht. Dit meldt de Wereldomroep.

Aan de ene zijde zijn de grotere wijken, wegen, landhuizen en baaien te zien. Aan de andere zijde is de architectuur van Willemstad te vinden. ‘Curaçao and Downtown Willemstad Maps’ is in het Engels uitgebracht.

Resultaat
Voormalig-voorzitter Liliane de Geus was tijdens haar voorzitterschap al aan dit project begonnen. De eerste oplage van de map is gesponsord door Refineria di Kòrsou (RdK). De Geus presenteerde gisteren het resultaat samen met RdK-directeur Herbert Mensche aan premier Gerrit Schotte.

Opbrengt
DMO zal de opbrengst van de verkoop van de eerste oplage van deze kaart gebruiken voor het bouwen van nieuwe toeristische attracties in de binnenstad. De eerste oplage bevat 20.000 stuks.

3 reacties op “Curaçao in kaart gebracht”

 1. Dat zal dan wel een gigantische toeristische attractie worden???!!!!!
  Een goed initiatief, maar hoelang staan deze mooie koloniale gebouwen er nog???
  Wil Wiels ze nog niet slopen??

 2. Wie is de sponsor? gewoon de overheid.

 3. Een prachtig initiatief,al die mooie koloniale gebouwen,nu kan het gelukkig nog, straks zijn ze allemaal gesloopt met de complimenten van de anti-makambas. Dus mensen wees er snel bij.