• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ieder weekend staat Teatro Luna Blou in het teken van dans, theater, zang en beeldende kunst. Zo ook de aankomende dagen. Ontvoeringen, eenzame kerstvieringen, romanschrijvers met een niet zo romantisch eigen leven en players die een lesje krijgen, het staat allemaal op het programma.

Ricky (Antonio Banderas) wordt vrijgelaten uit een inrichting en is al jaren verliefd op Marina. Omdat hij haar maar niet kan vergeten, besluit hij haar te ontvoeren. Marina wordt op haar beurt weer verliefd op Ricky, maar ontsnapt echter wel. Zien de twee elkaar nog terug? De film Atame (18+) draait vandaag om 19.00 uur en volgende week donderdag om dezelfde tijd. Een kaartje kost 13,50 gulden.

Dramatische romans
Naast Atame draait er ook een drama over een romanschrijfster, Leocadia Macias, wier eigen leven er niet zo rooskleurig uitziet. Ze zit in een slechte relatie en ze begint steeds meer donkere verhalen te schrijven. Al snel leert ze Angel kennen, wie niet alleen voor haar verhalen, maar ook voor haar valt. La Flor de mi Secreto (18+) draait vandaag om 19.00 uur en kost eveneens 13,50 gulden.

Players in theater
Gai Ganga verhaalt het leven van de 20-jarige Ganga, een player in hart en nieren. Ondanks dat hij een vriendin heeft, houdt hij er andere meisjes op na. Twee vriendinnen helpen zijn vriendin de waarheid boven tafel te krijgen, maar ook zij zijn geen zuivere koffie. Deze voorstelling met een vleugje humor is bedoeld om players een lesje te leren. Morgen om 13.00 uur en 15.30 uur en zondag om dezelfde tijden kun je erachter komen wat Ganga staat te wachten. De entree bedraagt 10 gulden.

Merry Christmas
Liever een oppeppende  voorstelling? Ga dan naar ‘A perfect Christmas’. Deze show gaat over een klas met een zeer arm meisje. Ze kan geen Kerst vieren, want daar is geen geld voor. Haar klasgenoten hebben zo’n medelijden, dat ze besluiten om haar een perfecte kerst te bezorgen. Hoe ze dit doen, kun je vandaag en zondag om 19.00 uur zien in La Tentashon. Dit kerstcadeautje kost je 15 gulden.

www.versgeperst.com