• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 20-jarige Justin Dunker. Deze ‘Yu di Korsou’ studeert Telematica aan de MTS, loopt stage bij UTS en werkt parttime bij Zanzibar.

“Ik ben nu nog op mijn stage, maar zodra ik thuis ben ga ik even lekker chillen. Vanavond ben ik denk ik te vinden bij Cabana Beach met wat vriendinnen. Pianist Juni Juliet treedt op en ik ben wel benieuwd. Daarna maak ik nog even een stop bij een nieuwe club in Scharloo, The Castle.”

Paar uurtjes slaap
“Morgen wordt het vroeg opstaan voor mij. Ik moet van 08.00 tot 17.00 uur werken bij Zanzibar. Hopelijk gaat dit gaat lukken, want het zal vandaag wel laat worden. Als ik klaar ben met werken, blijf ik daar denk ik hangen voor happy hour. Alsof dat nog niet genoeg is, heb ik ’s avonds ook nog een personeelsfeest van m’n stagebedrijf.”

Salsa na het werk
“Ook zondag is er niet echt tijd om te rusten, dan werk ik ook weer van 10.00 tot 18.00 uur. Waarschijnlijk pak ik nog even happy hour bij Wet & Wild mee en misschien dat ik daarna nog even ga salsadansen bij Mambo. Maandag begint mijn volle week weer opnieuw, dan mag ik weer vijf dagen stage lopen en herhaalt dit weekend zich misschien wel.”

1 reactie op “Wat doe jij dit weekend?”

  1. Jemig de pemig, ik word moe van alleen al het lezen wat Justin allemaal doet in 1 weekend. Ah, was is maar 20 jaar jonger 🙂