• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

cadeautjesCURAÇAO – Premier Emily de Jongh-Elhage gaf maandagmorgen het startsein voor de actie ‘ieder kind een kerstcadeau’ van Dolfijn FM. Traditiegetrouw heeft de premier de eerste cadeautjes onder de kerstboom gelegd. “Het is fijn om op je verjaardag cadeautjes te brengen voor de jeugd,” aldus een trotse premier. 

De radiozender roept haar luisteraars op om cadeautjes langs te brengen in de studio op Seaquarium Beach. Om te voorkomen dat het ene kind een stuiterbal krijgt en het andere een spelcomputer, is het belangrijk dat de cadeautjes nieuw, ingepakt en rond de tien gulden zijn. Verder moet bekend zijn of het cadeau voor een meisje of een jongen is. Alle cadeaus worden verzameld onder de kerstboom in de studio. Na 18 december worden ze uitgedeeld aan verschillende crèches, speel- en basisscholen, paters, scoutingverenigingen en opvangcentra.

Mooie prijzen
“Ook dit jaar hebben we weer veel mooie prijzen weggegeven aan luisteraars, van vliegreizen naar Nederland of in het Caribisch gebied tot concertkaarten voor ongeveer alle grote concerten op Curaçao. Kerst is een mooie gelegenheid om de luisteraars te vragen een cadeau te geven. Het doel is niet om het aantal cadeautjes van vorig jaar te overtreffen. Toen werden 5037 cadeaus ingezameld,” zo zegt Egon sybrandy presentator en stationmanager van Dolfijn FM.

Dankbaar
Behalve met cadeautjes is Dolfijn FM ook ieder jaar de luisteraars dankbaar, die zich op andere manieren inspannen voor de actie. “Die initiatieven worden erg op prijs gesteld, bijvoorbeeld mensen die aanbieden om een ochtend cadeautjes met hun auto naar de organisaties te brengen of mensen die helpen met het uitzoeken van alle cadeautjes. Het is mooi om te zien hoeveel reacties er ieder jaar binnenkomen,” aldus Sybrandy.

www.versgeperst.com