• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

soul beach festival curacaoCURAÇAO – Het Soul Beach Festival komt naar Curaçao met oud & nieuw. De organisatie ‘2nd Soul Beach Festival Productions inc.’ heeft de Amerikaanse artiesten Charlie Wilson en Brian McKnight gestrikt voor een driedaags evenement bij het Renaissance Resort en de Kleine Werf.

Veel mensen zitten ieder jaar weer met de handen in het haar over waar ze oud & nieuw zullen vieren. De organisatie van het  Soul Beach Festival op Aruba maakt het je wellicht een stuk makkelijker met deze grote soulsterren.

Het eerste feestje
Het is welliswaar een kleinere versie van het grote evenement dat dit jaar voor de tiende keer plaatsvond op ons buureiland Aruba. Toch is het voor Curaçaose begrippen een groot festijn. Omdat het de eerste keer is dat het feest hier zal plaatsvinden, heeft het de toepasselijke naam ‘The 1st Annual New Year’s Eve Fest’ gekregen.

Goede afsluiter en een verse start
Brian McKnight zorgt er 31 december voor dat we 2010 goed afsluiten. Op oudejaarsavond staat hij in het Renaissance Resort & Casino, een kaartje kost je 139 gulden. Collega-artiest Charlie Wilson neemt 1 januari het roer over op de planken bij de Kleine Werf in Scharloo. Voor 99 gulden gaat je nieuwe jaar zwoel van start met deze soulzanger. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij het kantoor van InselAir aan de Dokweg. Voor meer informatie kun je terecht op www.newyearsevefest.com

www.versgeperst.com