• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 26-jarige Eefje de Boer. Zij woont ruim een half jaar op het eiland en werkt hier als eventplanner.

“Op vrijdag ga ik meestal naar de Cabana Disco Night, lekker borrelen en dansen. Het is hartstikke leuk bij Cabana op vrijdagen als Juni Juliet speelt. Als afsluiter ga ik hoogstwaarschijnlijk wat eten halen bij een Truk i Pan, Nancy’s is mijn absolute favoriet!”

Voetjes in het zand
“Op zaterdag ga ik lekker wandelen met mijn hond Mac, waarschijnlijk bij de Sint Jorisbaai. Ik ga het liefst ergens wandelen waar er niet zoveel grote honden zijn, want Mac is een dapper maar klein hondje. ‘s Avonds ga ik uit eten met mijn vriend Peter bij Hooks Hut, met onze voetjes in het zand. Zo kunnen we ons goed realiseren dat we op een tropisch eiland wonen!”

 Vrijwilliger
“Als hobby ben ik vrijwilliger bij de Curaçao Animal Right Foundation (CARF). Zo heb ik samen met andere vrijwilligers meerdere honden van straat gehaald. Ongeveer twee maanden geleden heb ik samen met een collega een puppy, die wie Tosh hebben genoemd, van het vliegveld weggehaald. Tosh is toen gelijk medisch onderzocht en ondergebracht bij een pleegmoeder. Ik heb goed contact met deze pleegmoeder en ik ga zondag op bezoek bij haar om te kijken hoe het met Tosh gaat.”

www.versgeperst.com