• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 28-jarige Cobi Schaap. Zij woont sinds anderhalve maand op het eiland en werkt bij Livingstone Resort.

“Vanavond ben ik eindelijk eens een avondje vrij. Ik blijf toch op mijn werk hangen, maar dan aan de andere kant van de bar met een vriendin. Het is zo gezellig op de vrijdagavond tijdens Happy Hour. Deze begint hier in het Classics Restaurant om 19.00 uur en eindigt pas om 00.00 uur dus we zijn wel even zoet. Wat betreft het eten, we snacken hier wel wat terwijl we ondertussen van een salsabandje genieten.”

Zaterdag vrij, dat zit er niet in
“Helaas moet ik zaterdag de hele dag werken en zal het wel druk zijn. Mocht ik tussendoor tijd hebben, dan ga ik even een hapje eten met een vriendin. Hopelijk houd ik het de hele dag vol, want ik heb namelijk geen idee hoe laat het vanavond gaat worden.”

Lekker niksen
“Zondag mag ik voor de verandering eens een hele dag van het eiland genieten. Ik woon hier nog maar zes weken, maar voel mij al helemaal thuis. Wat ik precies ga doen, weet ik nog niet. Dat hangt natuurlijk ook een beetje van het weer af en volgens mij zijn de voorspellingen niet al te best. Ik zie het dus nog wel.”

2 reacties op “Wat doe jij dit weekend?”

 1. Hoi Cobi,

  Ik kwam toevallig dit tegen hoe gaat het daar in het warme curacao ?
  Groetjes van een Beveiliger van ESTEC MIchel

 2. en natuurlijk een leuke vent of niet?:)