• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 32-jarige Eugene Testing. Hij is een entrepreneur en helpt dit weekend mee met het organiseren van het Beach Tennis Tournament.

“Mijn weekend staat helemaal in het teken van het Beach Tennis Tournament. Vanavond om 19.00 uur is de opening bij Wet ‘n Wild. Hierna blijven we waarschijnlijk hangen en gaan door naar Cabana. Ik wil wel rond 02.00 uur in mijn bed liggen, want morgen is de grote dag.”

Sinterklaasviering
“Ik ga zaterdagochtend al vroeg richting het strand van Seaquarium in verband met de Beach Tennis. Ik zou eigenlijk meespelen met het toernooi, maar dit kan niet, omdat ik ‘s middags naar een Sinterklaasviering moet bij de Jachtclub. Twee jaar geleden heb ik daar Sinterklaas gespeeld, maar nu ben ik gepromoveerd tot superviser en moet ik dus een oogje in het zeil houden.”

Internationale spelers
“Zaterdagavond ga ik zeker stappen! Meestal ga ik naar Zanzibar en daarna op meerdere plekken kijken, maar dit weekend zal ik waarschijnlijk blijven hangen op Wet ‘n Wild na de Beach Tennis. Er zijn een stuk of tien internationale spelers en we moeten hen vermaken dus ik wacht even af waar zij heen willen. Misschien nemen we wel een kijkje bij het Yuda Korsou Concert bij Pampus.”

Prijsuitreiking
“Ook zondag ben ik weer op het strand bij Seaquarium te vinden. Overdag wordt er gespeeld en ‘s avonds is de prijsuitreiking bij Wet ‘n Wild. Hierna gaan we het vieren en zien we wel waar we belanden.”

www.versgeperst.com