• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In Teatro Luna Blou en het bijbehorende La Tentashon kun je elk weekend terecht voor verschillende theatrale uitvoeringen. Ook dit weekend staan er weer een aantal mooie voorstellingen op het programma. Meng je in een ruzie tussen twee vriendinnen of laat je meenemen naar het oude Egypte.

Door de tijd heen zijn er veel archeologen naar Egypte afgereisd op zoek naar het graf van Cleopatra, één van de laatste heersers van het oude Egypte. Het probleem is dat iedereen die een poging waagde, nooit terugkeerde. Nu gaan er geruchten dat Cleopatra weer tot leven is gekomen.

Curaçao gaat op zoek
Een groep Curaçaose archeologen, de deelnemers van Luna Yen, vertrekken naar het land van de piramides om het mysterie te ontrafelen, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Zij vertolken hun avonturen door middel van zang, dans en toneel. De Papiamentstalige voorstelling is aanstaande zaterdag om 20.00 uur of zondag om 19.00 uur in La Tentashon te zien. Een kaartje kost 7,50 gulden.

Kacho mes ta bibamiho
De heftige ruzies tussen de mooie Isolde en haar vriendin Martiza stonden eerder al op het programma van Luna Blou en zijn nu weer terug. De meiden leven alsof elke dag de laatste is, maar dat levert al snel problemen op. Ze krijgen knallende ruzie. Isolde wordt het huis uitgezet en smeekt de blinde, eenzame buurman Frido om onderdak. Het humoristische stuk van Juni Aniceta kun je morgen en zondag om 21.00 uur en zaterdag om 22.00 uur bekijken in Teatro Luna Blou.

www.versgeperst.com