• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Help ons 1,5 miljoen in te zamelen voor de mensen die nog steeds met de voeten in het water zitten”, vraagt de organisatie van Yuda Korsou. Het idee wat begon met een concert is veranderd in een grootschalig project in het teken van de slachtoffers van tropische storm Tomás.

“De lijnen van Paradise FM zijn geopend”, vertelt initiatiefnemer Saskia Fung loij. “Men kan bellen naar 462 8109 of doneren via de MCB op nummer 2004. “We gaan voor een bedrag van 1,5 miljoen gulden en ik denk dat het zeker moet lukken.” Op Paradise FM wordt er elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur aandacht besteedt aan Yuda Korsou en gesproken met iemand die meewerkt aan het evenement.

Fotoboek
In samenwerking met Caribpublishing wil de organisatie van Yuda Korsou een fotoboek in elkaar zetten met beelden van de schade die Tomás heeft aangericht, maar ook alle inspanning die is verricht. De opbrengst van de boeken, 15 euro per boek, gaat ook naar de slachtoffers. De productie van de boeken kost echter 9.830 euro. Voor deze kostenpost is de organisatie op zoek naar sponsors en donaties.

Veiling
Het schilderij van André Nagtegaal is inmiddels af en het resultaat is hieronder te bezichtigen. Het werk hangt momenteel in Pampus te wachten om zaterdag mee te worden genomen door de hoogste bieder. Heb je zin om zaterdag  alvast een bodempje te leggen voor het concert, dan kun je ook bij het restuarant terecht. “Voor 85 gulden krijg je een heerlijk culinair hoogstandje voorgeschoteld plus je kaartje voor het concert.”

1 reactie op “1,5 miljoen voor de slachtoffers”

  1. Wauw, 1.5 miljoen zou fantastisch zijn – maar is dat niet een beetje een hoog streven? Ben benieuwd naar de uitslag, wordt dat nog bekend gemaakt? Mijn bijdrage is iig overgemaakt. Veel sterkte voor de getroffen mensen van al deze regenval!