• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Negen bands treden op tijdens het Benefietconcert Yuda Korsou in Pampus. Volgens de organisatie reageerden alle bands enthousiast toen hen werd gevraagd belangenloos op te treden. “We hebben meteen alles in het werk gezet om mee te doen”,  vertelt Imrat Narain van The Charming Bastards.

“De avond van Tomás was ik van plan naar de Tropenquiz te gaan, maar bij aankomst in Mahaai zag ik het water al door de straat jagen. Ik ben terug naar huis gegaan in Emmastad, maar de rit naar huis ging ik bijna kruipend vooruit. Bij Biesheuvel kneep ik ‘m wel even, het water stroomde echt overal.”

Geen permanente schade
Ernstige schade heeft Narain gelukkig niet ondervonden. “Bij ons thuis is het water niet heel hoog gekomen en alles is droog gebleven. Slechts 100 meter verderop stond het water wel veel hoger. Het appartementje bij ons huis is een beetje ondergelopen en wat kleding en spullen zijn nat geworden, maar we hebben geen permanente schade.”

Orkaan
“Een storm heb ik wel eerder meegemaakt hier op Curaçao, maar zulke regen niet. Er was jaren geleden ooit een kleine orkaan die over het eiland woedde, er was toen veel schade aan daken en dergelijke. Zoveel schade als de regen nu heeft aangericht, heb ik nog nooit meegemaakt.”

Zo leuk mogelijk
Aangezien er op het concert negen bands optreden, zal het optreden van The Charming Bastards rond de 20 minuten duren. “Door de korte speeltijd gaan we echt proberen in een zo kort mogelijke tijd een zo leuk mogelijk optreden neer te zetten.”

www.versgeperst.com