• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er zijn families die de komende feestdagen, als gevolg van financiële moeilijkheden na tropische storm Tomas, geen cadeautjes voor hun kinderen kunnen kopen. In deze moeilijke periode wil AutoCity de kinderen graag blij maken. Daarom is de autodealer met de ‘Toy for Joy’ actie gekomen.

Toy for Joy zit als volgt in elkaar. Iedereen mag een cadeau van minstens 25 gulden kopen en bij de showroom van AutoCity achterlaten. Het cadeautje moet netjes verpakt zijn en je moet ook aangeven of het voor een jongen of een meisje is. De bon van de winkel wordt een soort ‘lot’, waarop je je naam, telefoonnummer, adres en identiteitsnummer invult. De bon wordt dan in een doos gegooid, waaruit een winnaar gekozen zal worden.

Wat kun je winnen?
Mensen die een cadeau brengen maken kans op een nieuwe Chevrolet Spark Lite, met een waarde van 19.800 gulden. Terwijl de campagne loopt zullen enkele auto’s bij AutoCity met de cadeautjes gevuld worden. Het speelgoed wordt daarna aan de getroffen families uitgedeeld.

‘Puur voor de kinderen’
“Wij doen dit puur voor de kinderen”, zegt AutoCity sales en marketing manager David Maduro. “Veel families hebben het erg moeilijk na Tomas en de ouders zijn financieel niet in staat om de kinderen cadeaus te geven. Wij proberen zo te helpen, zodat de kinderen toch een beetje ‘joy’ kunnen voelen.”

Toy for Joy
De Toy for Joy actie begint morgen en loopt tot 17 december. Iedereen mag zelf beslissen bij welke winkel ze een cadeau kopen. Op 17 december wordt ook meteen bekendgemaakt wie de nieuwe Chevrolet Spark heeft gewonnen.

www.versgeperst.com