• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

nederlands curaçaose zangeresCURAÇAO – Curaçaoënaars in Nederland gaan geld inzamelen voor de slachtoffers van de tropische storm Tomas. Veel mensen, waaronder ook veel Curaçaose artiesten, zijn erg geschrokken van de beelden van ons eiland. Daarom staat er nu een benefietavond op de planning.

Tijdens deze benefietavond op zondag 28 november treden verschillende bekende Curaçaose artiesten op, onder anderen cabaretier Jandino Asporaat, muziekgroep Cache de Luxe, zangeres Izaline Calister en een aantal DJ’s.

Een helpende hand
Volgens initiatiefnemer Archell Thompson dragen de artiesten graag hun steentje bij voor de mensen uit hun geboorteland. Veel van hen hebben hier bovendien nog steeds familie wonen. De opbrengsten van de avond gaan naar het Rode Kruis. Het gaat hierbij niet alleen om de opbrengsten van de kaartverkoop, maar er zullen ook allerlei activiteiten plaatsvinden waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

Uitje met de familie
Ook voor kinderen zijn er leuke dingen te doen, zoals spelletjes. Het is dan ook de bedoeling dat het een echte familiedag wordt. Het evenement heeft de naam ‘Ban Topa’, oftewel ‘Ontmoeting’, gekregen. Thompson hoopt op een hoge opbrengst aangezien de giro-actie via gironummer 881 in Nederland nog niet echt veel geld heeft opgeleverd.

3 reacties op “Nederlandse benefietavond voor Curaçao”

 1. Het evenement Ban Topa vindt plaats van 12.00h tot 24.00h in het Binnenhof van Grand Café Verderop in Delft (Westvest 9 2611 AX Delft http://verderop.nl/ ).
  Zie ook http://www.persbureaucuracao.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5536:ban-topa-benefietconcert-voor-slachtoffers-tropische-storm-curacao&catid=12:human&Itemid=10

 2. Het maak met niet uit waar het concert gehouden wordt, voor ONS HIER in Nederland is het
  banknr. het belangrijkste, en daarna WIE het geld verspeeld/ of waar het GELD naar toe gaat???? Met name niet naar MB/BMW maar naar de MEEST behoevende bevolkingsgroep.!!!! Basta e PLAKA JEGA NA E PWEBLO!!!!!!!! Bankrek. graag?????

 3. En weten jullie ook al waar het concert plaats zal vinden?