• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het cruiseschip Freewinds ligt weer in de haven bij Otrobanda. Met de terugkeer van het schip wordt meteen de traditie opgepakt van de jazzsessies aan boord van het schip. Volgende week woensdag kun je als vanouds genieten van de zwoele jazzsounds van de band.

Op woensdag 17 november zijn alle jazzliefhebbers vanaf 19.30 uur welkom aan boord van het schip, om een concert van de Freewindsband bij te wonen. De band begeleidt jazzzangeres Nataly Mardenborough en rockzanger en componist Wil Seabrook.

Jazz en Rock & Roll
Seabrook heeft eigenlijk meer een rockverleden dan een jazzachtergrond, maar zijn creativiteit laat ons meer horen dan alleen Rock & Roll. Hij zal woensdag daarom het podium delen met Mardenborough, een zangeres die zich wel in de jazzwereld begeeft. Zij is net een nieuwe band gestart, maar is deze avond ‘slechts’ gastzangeres.

Voor het goede doel
Ook als je niet echt van Jazz houdt is deze avond zeker de moeite waard. Een kaartje kost 15 gulden en een deel van de opbrengst gaat zoals altijd naar een lokaal goed doel. Dit keer hebben Freewinds en de Curaçao Jazz Foundation besloten het geld aan Reda Sosial te doneren. Deze stichting zal erop toezien dat de donaties ten goede komen van de slachtoffers van tropische storm Tomas.

jazzzangers freewinds

Rockzanger/componist Wil Seabrook en jazzzangeres Nataly Mardenborough.

1 reactie op “Jazzconcert aan boord”

  1. Wow dat is een blast from the past. Wil Seabrook heeft meegedaan met Rockstar: INXS toen INXS op zoek was naar een nieuwe zanger…hij ging er als 2e uit…;-)