• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sinterklaas zal op zaterdag 20 november voet aan wal zetten op Curaçao. De Sint en zijn vijftig pieten zullen via de St. Annabaai Willemstad binnenvaren. Voor de hele ochtend heeft de Goedheiligman een spectaculair programma op poten gezet, dat leuk is voor zowel jong als oud!

Alle feestelijkheden beginnen al om 08.00 uur ‘s ochtends op het Brionplein. Omstreeks 08.15 uur zal de Sint met zijn pakjesboot de St. Annabaai binnengesleept worden. De boot zal bij de Mattheywerf aanmeren, waarna Sinterklaas en de pieten zich onder begeleiding van een brassband richting het Brionplein begeven.

Spectaculaire show
Op het Brionplein wordt een waar amfitheater opgezet, waar een speciale 3D Sinterklaasfilm vertoond zal worden. Dat is nog niet alles, want ook na de film gaat het feest gewoon door. De vijftig pieten hebben in samenwerking met Grupo Hepa een spectaculaire, twee uur durende show vol zang en dans voorbereid.

Bezoek aan de kinderen
Na de show begeeft de Goedheiligman zich via de Pontjesbrug naar Punda. Vanuit het stadshart zal de Sint richting verschillende wijken vertrekken, om daar de kinderen te bezoeken. Aan het einde van deze lange dag rust Sinterklaas uit in het Breezes Hotel, waar hij gedurende zijn hele verblijf op het eiland zal logeren.

Ook op televisie
Wil jij de aankomst van Sinterklaas dit jaar niet missen, maar kan je er helaas zelf niet bij zijn op het Brionplein? TeleCuraçao zal de hele dag bij de activiteiten aanwezig zijn om verslag te doen voor de televisie.

www.versgeperst.com