• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacoase operazangeresCURAÇAO – Sommigen zetten hun beste beentje voor in een marathon voor het goede doel, anderen laten letterlijk hun stem horen. De stemmen van operazangers Tania Kross en André Post galmen eind november door de ballroom van het Hyatt Regency Curaçao om geld in te zamelen voor het goede doel.

De Kiwanis Club Piscadera organiseert een benefietconcert om geld binnen te halen voor het Rode Kruis. De van origine Curaçaose operazangeres Kross en de Nederlandse Post zullen hun beste noten inzetten om hun steentje bij te dragen aan het goede doel.

Tomas’ schuld
Kross was zo ontdaan toen ze de beelden van de ravage zag die Tomas op ons eiland veroorzaakte, dat ze vrijwel meteen instemde haar stem te verlenen aan de inzamelingsactie. Volgens Kross wordt vaak vergeten dat ook hulpverleningsorganisaties fondsen nodig hebben om apparatuur en dergelijke aan te kunnen schaffen. Vandaar dat de opbrengsten van het concert naar het Rode Kruis gaan.

Maak verschil
De Kiwanis Club Piscadera is vorig jaar begonnen met het project ‘Let’s Make a Difference’. Het geld dat hierbij werd opgehaald, ging naar de aanschaf van nieuw schoolmateriaal voor minder bedeelde jongeren. Ook dit jaar gaat er een gedeelte naar een jongerenproject. Het project richt zich ditmaal op de positieve ontwikkeling van jongeren.

Handige info
Ben jij een operaliefhebber, lijkt het je leuk om eens een opera bij te wonen of wil je een steentje bijdragen voor het goede doel? Vrijdag 26 november staan de artiesten op het podium in de ballroom van het Hyatt Regency. Kaartjes kosten 100 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, het Rode Kruis aan de Fokkerweg en via Kiwanis Piscadera. Voor meer informatie kun je mailen naar kiwanispiscadera@gmail.com of bellen met 516 1696.

www.versgeperst.com