• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ook de minder bedeelde kinderen op ons eiland hebben recht op een Sinterklaasfeest, vindt Arthur Donker, een fanatieke Facebooker. Hij is momenteel op Curaçao om door middel van een Facebook-pagina genoeg donaties en vrijwilligers bij elkaar te schrapen om de kleintjes een dag te geven om nooit te vergeten.

Donker is ervan overtuigd dat een community-website als Facebook bekend genoeg is om een initiatief als het zijne te realiseren. Door een speciale Facebook-pagina aan te maken, wil hij de Stichting Gezinsvoogdij Instelling Curaçao (GVIC) helpen een Sinterklaasfeest te organiseren voor de kinderen die in armoede leven.

In het zonnetje
“Ik wist nooit dat het armoedeprobleem op Curaçao zo groot was. Daarom hebben we besloten om 150 kinderen, de ergste gevallen, uit te kiezen voor dit feest”, zo meldt Donker aan het Antilliaans Dagblad. Het is de bedoeling dat al deze kinderen op 4 december van 13.00 tot 16.00 uur in het zonnetje worden gezet tijdens een groot feest in de Oleander.

Verzamelen
Alle hulp en donaties zijn welkom. Voor het feest is er van alles nodig zoals snoepgoed, pietenpakken, vrijwilligers, muziek, hapjes, drankjes, stoelen, decoraties en niet te vergeten een Sinterklaaspak. Donker hoopt dat de Curaçaose Facebookers bereid zijn hun steentje bij te dragen. Kun jij wel wat missen, stuur dan een email naar arturodonker@hotmail.com of bezoek de facebookpagina.


www.versgeperst.com