• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Help Curaçao! En wel door een feestje te bouwen. Op 27 november wisselen de beste artiesten van het eiland elkaar af op het podium van Pampus. De opbrengst van ‘Yuda Korsou Charity Concert’ gaat naar de slachtoffers van Tomas.

Initiatiefnemers Saskia  Fung loij, Wietse Johannes Krikke en Ryan de Jongh sloegen gisteravond de handen ineen en kwamen op het plan om geld in te zamelen. Het drietal heeft inmiddels al een aantal bands benaderd. “Iedereen reageert heel enthousiast”, vertelt  Fung loij trots. “Alle bands vinden het vanzelfsprekend om zich belangenloos in te zetten en zijn blij met het initiatief.”

Optreden verschoven
De artiesten die al hebben toegezegd zijn Rhyddm, Gino Coelho, Ginger en Skylar Dayne. “We zijn nog bezig met anderen en gaan er eigenlijk vanuit dat zij ook gewoon meedoen, want iedereen is positief.” Pampus moest zelfs een optreden afbellen voor het benefietconcert. “Ze hebben het optreden gelijk verschoven voor ons.”

Details volgen nog
Vanaf een uurtje of 22.00 barst het benefietfeest los in Pampus. Kaartjes voor de avond zijn 25 gulden en de opbrengst gaat naar het Rode Kruis. In Pampus zullen ook tonnen staan waar je met eventueel kleingeld terecht kunt. De definitieve line up en andere details volgen nog, maar houd  alvast een gaatje in je agenda vrij!

1 reactie op “Yuda Korsou!”

  1. Veel succes met het benefit concert……ik hoop dat er veel geld wordt opgebracht zodat de getroffenen van de orkaan Tomas geholpen kunnen worden.