• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jarenlang liep in augustus en september de spanning hoog op. Talentvolle DJ’s spinden platen en beten elkaar het spits af op muzikaal, creatief en showgebied. Tot vorig jaar. Toen was er ineens geen Green Synergy DJ-Contest meer. Waarom niet?

“De top was bereikt. We hebben het vijf jaar achter elkaar georganiseerd en het laatste jaar mochten we zelfs de regionale finale doen”, vertelt marketingmanager van Heineken Bram Reukers. “Je moet blijven vernieuwen en met de middelen die nu wij tot onze beschikking hebben, zouden we het slechts kunnen evenaren. Evenaren is voor ons gelijk aan minder en dat willen we niet.”

Het doel bereikt
“Het concept was geniaal en we hebben het steeds kunnen verbeteren door elementen toe te voegen. Het doel was om de reeds bekende, maar vooral de minder bekende Curaçaose DJ’s, op de kaart te zetten en dat is gelukt. Twee jaar geleden was de DJ-contest een geweldige show met muziek, dans en entertainment.”

Muziekevenement
“We zijn druk bezig met het bedenken van een muziekevenement waarmee we Curaçao weer kunnen verrassen. Je kunt soms beter even wachten en goed nadenken over de uitvoering van een concept. Zo zorg je ervoor dat men het beste krijgt. Hoe lang dit proces gaat duren, kan ik niet voorspellen.” De marketingmanager ontkent niet dat er een kans bestaat dat de DJ-contest weer terugkomt.

Heineken Green Synergy 2008

www.versgeperst.com