• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Jongeren praktijkervaring laten opdoen en een leuke show neerzetten. Het Feniks-project organiseerde zaterdagavond een spannende Halloweenavond op de camping van Brakkeput. “Het was een Halloween-evenement mét disciplines van vakgebieden.”

“Om de drie maanden doen we een afsluiting van het Feniks-project met een show”, vertelt initiatiefnemer Inge Mollevanger. “Zaterdag was dit een Halloween-show. De groep van Sport en Beveiliging hield een demonstratie over slachtofferhulp en de groep van Kunst en Creativiteit voerde een Thriller-dans op, op het gelijknamige nummer van Michael Jackson. De act van de Horeca-groep viel helaas letterlijk in het water. Zij zouden een demonstratie geven over het maken van Antilliaanse gerechten.”

Uitgelaten
Na de acts, zong en rapte de hele groep nog een eigen Feniks-song en werd de avond afgesloten door een brassband en DJ’s Carlito, Maarten Schakel en Seran van Wijk. “De jongeren waren uitgelaten, ze vinden het ontzettend leuk om aan iedereen te laten zien wat ze kunnen. Wat jammer is, is dat er weinig belangstelling is van sponsors van het project en kennissen en familie van de jongeren.”

Volgende show
Het Feniks-project organiseert naschoolse activiteiten voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Het is de bedoeling hen via verschillende projecten praktijkervaring op te laten doen op verschillende vakgebieden. De jongeren rouleren om de drie maanden zodat zij na negen maanden een beter beeld hebben van hun talenten en makkelijker een keuze kunnen maken voor een vervolgstudie. “We willen de jongeren laten proeven van het bedrijfsleven en zo hun talenten laten ontdekken.” De volgende show van het Feniks-project is begin februari.

1 reactie op “‘Feniks meets Halloween’”

 1. Ik ben al een tijdje bezig met zoeken naar de bestaande campings op de Antillen. Nu vind ik deze en kan er verder geen informatie van vinden. Ook geen website.
  Heeft iemand voor mij een contactpersoon of een link naar de website?
  Ik zou er erg blij mee zijn. Ook campings op de andere eilanden zijn welkom.

  vriendelijk bedankt,
  Ron van Maanen