• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het eerste Curaçaose modemagazine Q-Fashion is afgelopen zaterdag op spectaculaire wijze gelanceerd. Het feestje begon wat later dan gepland, maar Asia de Cuba stond uiteindelijk wel degelijk op zijn kop. Na de onthulling van de eerste drie covers, ging het feestje onder andere verder met een modeshow.

Het covermodel Valerie Stins opende de modeshow waarin maar liefst 25 kledingwinkels hun nieuwe collecties aan het publiek toonden. De makers van het Nederlandstalige Q-Fashion wilde hiermee laten zien dat mode en Curaçao wel degelijk samen gaan, ondanks dat sommige mensen denken van niet.

Seizoensgebonden
De ‘Q’ van Q-Fashion staat voor twee dingen. Zowel voor Quality (kwaliteit) en Quarterly (kwartaal). Het modetijdschrift zal vier keer per jaar verschijnen, elke keer in een nieuw seizoen. Op deze manier word je op de hoogte gehouden van de laatste updates voor het betreffende seizoen. Zowel op het gebied van kleding, schoenen en accessoires als beauty en lifestyle en dat voor vrouwen en mannen.

Q-everything
Met de lancering van Q-Fashion geeft het productiebureau MR-Publications het startsein voor een uitgebreide Q-reeks. De magazines Q-Cuisine, Q-Sport en Q-Christmas liggen al bijna bij de drukker. Q-Fashion heeft momenteel een oplage van 5000 en wordt gratis huis-aan-huis verspreid. Ligt de magazine niet bij jou in de bus dan kun je het ook vinden bij de luxere modezaken op het eiland.

Een wens
Voor oprichters en initiatiefnemers Rob Ditmer en Miranda Perik is Q-Fashion een wens die in vervulling gaat. “We wilden allebei iets nieuws doen en een magazine starten was, gezien onze gezamenlijke kwaliteiten, een hele leuke en logische keuze”, zegt een trotse Perik. “We werken al langer samen en uit die samenwerking is nu een heel mooi product ontstaan.”

1 reactie op “Quality time bij lancering van Q-Fashion”

  1. Is MR-publications wel geregistreerd bij de KvK?

    Ik kan er niets over vinden…