• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Vier talenten met één passie: zingen! Vorige week woensdag vond de Pampus Talent Hunt plaats. Vier uiteenlopende artiesten werden als meest talentvol aangewezen en mogen morgen aan de rest van Curaçao laten horen wat ze kunnen.

Aan de auditie deden in totaal tien zangtalenten mee, vier daarvan werden uiteindelijk geselecteerd door de jury. “Bij de selectie hebben we vooral gelet op talent maar ook op werkbaarheid. Echte artiesten moeten namelijk snel dingen kunnen oppikken en leren”, vertelt Monica Millar, talentscout en zangpedagoge.

Wereldkampioenschap Kleinkunst
De jonge zanger en zangeressen hebben allen een heel andere achtergrond op muzikaal gebied. Zo ging de 16-jarige Zuleika als klein meisje al met haar ouders de één na de andere talentenjacht af. Ze is hierdoor meerdere keren in de prijzen gevallen. Als 6-jarige won ze maar liefst drie gouden en één zilveren medaille tijdens het Wereldkampioenschap Kleinkunst in Hollywood.

Drazans
Ook de 28-jarige Rosa staat al van jongs af aan op de planken en dat is niet zo vreemd. Haar vader maakte furore met de band African Bloods en leerde zijn dochter zingen. Anique (14) zingt het liefst terwijl ze piano speelt. Zij ontdekte haar passie voor zingen tijdens haar lessen drama, zang en dans aan de dansschool Drazans.

Oordeel zelf
De 22-jarige Shadrach doet zeker niet onder voor de dames. De jonge zanger heeft van alles in zijn repertoire. Van pop tot soul tot hiphop. Nieuwsgierig geworden? Morgen is iedereen vanaf 22.00 uur welkom om zelf te oordelen over deze jonge talenten. De entree is gratis.

www.versgeperst.com