• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Verheug jij je al op een griezelige avond, maar heb je nog geen idee waar je dit jaar de Halloween-nacht doorbrengt? Versgeperst.com geeft je een overzicht van de leukste activiteiten van aankomend weekend. Voor zowel jong als oud is er meer dan genoeg te doen.

Het jaarlijkse griezelfeest staat weer voor de deur. Aankomend weekend zijn er daarom allerlei feesten en activiteiten georganiseerd voor groot en klein. De 18+’ers zetten zaterdag 30 oktober alvast het pompoenenfeest in gang.

Bermuda
Vanaf 21.00 uur kunnen liefhebbers van Bermuda al terecht in de openluchtclub. Tot 23.00 uur is de entree gratis, daarna betaal je slechts 5 gulden. DJ’s Carlito, Fai Oz en Maarten Schakel staan klaar om jou uit je Halloweenkostuum te schudden tot klokslag 04.00 uur. Tussendoor kun je ook een percussie optreden van João Da Pinto en een vlammende vuurshow verwachten. Een leuk extraatje: Er is een speciale Smirnoff-actie. Alle Smirnoff mixjes zijn daarom maar 5 gulden oftewel 2 muntjes.

Mambo
Sta jij liever met je voeten in het zand? Ga dan naar Mambo’s Halloween Party waar je voor griezelige verrassingen komt te staan. DJ’s Alain en Paco zorgen ervoor dat het aan dansende mensen niet ontbreekt. Daarnaast kun je een Thriller Show van professionele dansers verwachten en zijn er enge beelden en films op een groot scherm te zien. Wees er op tijd bij want van 23.00 tot 00.00 uur is het happy hour. Bovendien is het de toegang tot die tijd ook gratis. Na middernacht leg je 10 gulden neer om binnen te komen.

Omundo
Zoek jij het graag hogerop en ben je op zoek naar een leuk maar classy horror feest? Omundo opent met Halloween ook haar deuren. Vanaf 23.00 uur ga je hier los met DJ Tico. Kaartjes kosten 35 gulden en zijn verkrijgbaar bij Omundo zelf.

Voor de kids
Maar niet alleen de volwassenen genieten van het feest, ook de kinderen hebben recht op een potje griezelen. Daarom wordt er speciaal voor de kleintjes een Bazaar georganiseerd in Promenade shopping center. Zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur zijn ouders en kinderen welkom voor leuke aanbiedingen en activiteiten.

Brakkeput Mei Mei
Ook Brakkeput Mei Mei organiseert een leuk feestje. Zondag 31 oktober van 16.30 tot 18.00 uur vind je in het landhuis onder andere een levende poppenkast en een kindershow. De Albert Heijn en Bruna zorgen voor leuke cadeautjes. De entree is slechts 6,50 gulden en na de show kunnen kinderen voor 5,50 gulden een uitgebreid kindermenu krijgen.

www.versgeperst.com