• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

jurylid curacao modelsearchCURAÇAO – Werd Curaçao eerder blij gemaakt met het nieuws dat Khloé Kardashian komt, nu moeten alle fans teleurgesteld worden. Maar treur niet, want Khloé wordt vervangen door niemand minder dan het Amerikaanse topmodel Tyson Beckford. Hij zal plaatsnemen aan de jurytafel tijdens de Curaçao Model Search.

Eerder werd bekendgemaakt dat realityster Khloé Kardashian naar ons eiland zou komen om te jureren bij de Curaçao Model Search, maar kennelijk stond Tyson Beckford bovenaan het lijstje. Toen deze mooie man aangaf dat hij graag naar Curaçao komt, was de organisatie meer dan enthousiast en werd Khloé afgebeld.

Tyson in het kort
Beckford trad meerdere malen op als jurylid in programma’s als American Next Top Model en Project Runway. Ook verscheen hij in diverse videoclips van bijvoorbeeld Toni Braxton en 50 Cent. Hij wordt eind dit jaar alweer 40 jaar, maar het is niet aan hem te zien. De Amerikaan met Jamaicaanse en Chinese roots, sleept nog steeds de ene opdracht na de andere binnen.

Model Search
Deze vierde editie van de Curaçao Model Search begint aanstaande zaterdag. De verkiezingen vinden zondag plaats van 21.00 tot 23.00 uur in het Renaissance Hotel. Naast Beckford zijn Nana Tamaklou, directeur van het Londense modellenbureau Confidence Model Management, en uitgever van She Magazine, Mae Wayne, juryleden.

www.versgeperst.com