• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 28-jarige Wilmar Raphaela. Wilmar is een geboren en getogen Curaçaoënaar, studeert voor piloot en werkt daarnaast als steward bij DAE Airlines.

“Vandaag moet ik helaas werken, ik heb een nightstop op Bonaire. Dat houdt in dat ik vanavond om 20.00 uur vlieg, daar moet overnachten en morgenochtend weer terugvlieg. Dit keer slapen we in ieder geval wel in het Plaza daar, dus dat is wel lekker. “

Lekker niksen
“Ik kom ‘s ochtends om 9.00 uur terug, dan ga ik meteen naar huis om te slapen. Hoe laat ik uit bed ga, zie ik dan wel weer. Daarna misschien nog even de stad in om een beetje te window shoppen en rond te lopen, niks speciaals. ‘s Avonds is er in Punda een openluchtfeest ‘Live after Five’. Waarschijnlijk ga ik dat wel even checken. Een vroegere buurjongen van mij, Levi Silvanie, treedt daarna op in Pampus, dus ik denk dat ik daar dan ook nog even langs ga.”

Werken… again!
“Ik kan het zaterdag maar beter niet te laat maken, want zondag moet ik weer vroeg op. Als steward kun je niet altijd rekenen op een vrij weekend, ik stap ‘s ochtends om 8.00 uur weer het vliegtuig in richting Bonaire. Die dag heb ik twee vluchten, dus dat wordt veel heen en weer reizen. Om 15.00 uur zit mijn werkdag er weer op. Daarna ga ik naar huis om te douchen, omkleden en dan zie ik wel wat ik ga doen.”

www.versgeperst.com