• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Modereportages,  interessante realityverhalen en schoonheidstips. Dit alles is straks te vinden in het glossy modemagazine Q-Fashion. Het nieuwe modemagazine van Curaçao wordt volgende week zaterdag gepresenteerd tijdens een fashionshow.

Het magazine staat  vol met  informatie over de laatste mode van het seizoen voor zowel man als vrouw, jong en oud. Om het nieuwe magazine goed in te luiden wordt zaterdag 30 oktober een fashionshow georganiseerd waarin het magazine wordt gepresenteerd. De Q in de naam van het magazine verwijst naar Quality en Quarterly.

Fashion show
Gastheer Tony Castro is zaterdag aanwezig tijdens de fashionshow en DJ Q en DJ Banana Jo zullen de avond voorzien van de nodige muziek. De fashionista’s op het eiland mogen de fashionshow absoluut niet missen. Kaarten voor de show zijn 45 gulden of 125 gulden voor een VIP-kaart. Kaarten zijn te krijgen bij Asia de Cuba, Affaire de Femmes, Body Candy, Onix, en Lacoste.

Q-Magazine
De eerste editie van het magazine is te verkrijgen na 30 oktober. Het magazine is ook verkrijgbaar bij de betere modezaken op ons eiland. Momenteel staat nog een hele Q-reeks in de planning, zoals Q-Cuisine, Q-Sport en Q-Christmas.

4 reacties op “Eerste glossy magazine op ons eiland”

 1. Dat wordt heel gaaf! Mag je niet missen en ik ben er zeker bij !

 2. Veel succes en plezier met de lancering, helaas kan ik er niet bij zijn…

  Groeten Diane

 3. Ja Peter dat klopt helemaal, en ik hoop dat we een week later een dikke cheque aan ze kunnen overhandigen !! Tot 30 oktober allemaal !!
  Q-Fashion Team

 4. Als ik het goed begrepen heb gaan de opbrengsten van de avond naar het wilhelminafonds. Een goede reden om te gaan lijkt mij!!!