• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op Werelddierendag was de zaal van La Tentashon totaal uitverkocht. De derde editie van Luna Yen met het thema ‘Jungle’ was net als voorgaande jaren een denderend succes. Speciaal voor iedereen die het toneelstuk heeft moeten missen, zijn er volgend weekend nog twee extra voorstellingen ingepland.

Het verhaal ‘Jungle’ van Luna Yen gaat over twee stammen, een Indiaanse- en een Creoolse stam. Er is al lange tijd geen regen gevallen en daarom proberen beide stammen op allerlei manieren regen op te roepen. Ze zingen en dansen, maar niets lijkt te helpen. Terwijl zij aan het dansen zijn, horen ze plotseling een vliegtuig neerstorten. Ze verschuilen zich en na enige tijd komen de passagiers van het gecrashte vliegtuig tevoorschijn. De opperhoofden komen dan op het idee om de passagiers te offeren….

Waar en wanneer
Zaterdag 23 oktober om 20.00 uur en zondag 24 oktober om 19.00 uur spelen de jongeren nog een keer het verhaal ‘Jungle’ in La Tentashon. Kaartjes kosten 10 gulden en zijn verkrijgbaar bij Teatro Luna Blou.

Talentenjacht
Curaçao heeft veel jong talent, La Tentashon biedt met Luna Yen (Volle Maan) een podium aan deze talentjes. Luna Yen wordt om de twee maanden georganiseerd en is het enige open podium waar jongeren in de vorm van een competitie hun talenten kunnen laten zien aan de rest van Curaçao. De nieuwe auditierondes vinden plaats op vrijdag 22 oktober om 19.00 uur. Aanmelden kan telefonisch bij Lilimar Valancia via telefoonnummer 462 2209.

www.versgeperst.com