• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

SalomyUitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen…Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 36-jarige Salomy Nesbeth. Zij is een oppas aan huis.


“Ik wacht nu op het busje. Ik heb net gewerkt bij mijn oppaskinderen bij Sunset Heights en nu ga ik op weg naar de andere twee bij een huis in Marie Pompoen. Ik werk zes dagen in de week bij mijn oppaskinderen. Straks gaan we spelletjes spelen. De kinderen zijn erg lief. Ze zijn negen en tien jaar oud. Om zes uur ben ik klaar en dan kan ik naar huis toe. Even een hapje eten. Wat ik daarna doe, weet ik nog niet. Misschien een filmpje kijken of anders naar bed.”

Verhaaltje
“Zaterdags moet ik ook werken bij mijn oppaskinderen bij Marie Pompoen. We gaan dan lekker naar strand om te zwemmen. Ik weet niet hoe dat strand heet, maar het is in ieder geval dichtbij het huis. Dat is wel fijn. Daarna lezen we in het huis een boekje of vertel ik ze een verhaaltje. Ik ga in de avond niet veel doen, omdat ik hier op het eiland niet veel mensen ken. Ik woon hier nu twee jaar, maar mijn familie woont in Jamaica. Dat is af en toe wel moeilijk.”

Schoonmaken
“Op zondag ga ik altijd naar de kerk toe. Ik ga ‘s ochtends en ‘s avonds. De tijd daartussen gebruik ik om wat te koken voor mezelf. Ook ga ik dan veel schoonmaken, want daar heb ik doordeweeks niet zoveel tijd voor. Wanneer ik in de avond van de kerkdienst terugkom, ga ik meteen door naar bed, want maandag moet ik er weer vroeg uit om naar mijn werk te gaan.”

www.versgeperst.com