• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

zangeresCURAÇAO – Houd jij van zingen en wilde je stiekem altijd al op zangles? Nu heb je een extra reden om er toch maar eens mee te beginnen. Zangeres en zanglerares Monica Millar komt 18 oktober naar ons eiland om voor de vijfde keer zanglessen te geven. Ze hanteert hiervoor een speciale methode. Meer weten?

Millar is onder andere bekend door haar samenwerking met mediamagnaat Joop van den Ende. Zij gaf zangles aan de kinderen die meededen aan de Nederlandse musicalproductie ‘Tarzan’. Daarnaast geeft zij les aan de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) in Zoetermeer.

EVTS?
De zangeres geeft niet alleen zanglessen maar ook stemworkshops en maakt daarbij gebruik van EVTS, Estill Voice Training System. Een methode die waarschijnlijk nog het best te omschrijven is als fysiotherapie voor je stem. Je wordt je meer bewust van je stemtechnische keuzes door daadwerkelijk te voelen wat je met je lichaam doet tijdens het zingen. Hierdoor kun je je eigen klank beïnvloeden, of je nou klassiek, soul of pop zingt. Bovendien kun je dezelfde methode ook voor je spreekstem gebruiken.

Talentje gezocht
Naast de workshops en lessen, zijn er ook audities voor de Pampus Talent Hunt. Na de audities, die 20 oktober plaatsvinden, worden er vijf deelnemers uitgekozen die Millar zal coachen tot aan de talentenjacht op 30 oktober. De workshops en lessen kosten 50 gulden en vinden plaats in Julianadorp. Voor meer informatie en inschrijvingen kun je mailen naar zanglesincuracao@gmail.com.

www.versgeperst.com