• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - UNACURAÇAO – Voor de tweede keer organiseren marketingstudenten van de UNA de ‘Best Curaçao Brand Award’. Een evenement om lokale merken onder de aandacht te brengen. Denk jij dat jouw merk of product een kansje maakt op een award? Geef je dan zo snel mogelijk op.

De universiteit hoopt met dit project studenten bewust te maken van het belang van goed management van een merk. Ook worden verschillende lokale bedrijven op deze manier gepromoot.

Verschillende categorieën
In tegenstelling tot vorig jaar, toen de studenten twintig merken selecteerden, kunnen merken en bedrijven zich nu zelf opgeven. Het moeten echter wel lokale bedrijven zijn. Deze worden vervolgens verdeeld in zes categorieën.
– Toerisme/hospitality: hotels, restaurants, tour-operators
– Detailhandel: botica’s, supermarkten, winkels
– Lokale producten: dranken, zepen, limonade e.d.
– Bedrijven in de financiële of dienstverlenende sector: banken, verzekeringen, credit unions
– Overige dienstverlenende bedrijven: groothandelaars, telecommunicatie, onderhoudsdiensten
– Stichtingen en verenigingen: non-profit

And the winner is…
De winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit experts op het gebied van ontwikkeling en management van merken. Wil je jouw bedrijf of merk opgeven? Lever het formulier, dat bij de UNA op te halen is, voor 5 november in. Deelname is helemaal gratis. Voor meer informatie kan gebeld worden naar telefoonnummer 844 2276.

1 reactie op “What’s Curaçao’s best brand?”

  1. Kan het het deelname formulier ook via de email ingevuld en gemaild worden of moet je het ophalen bij de UNA. Wat wordt er van je verwacht, kan ik het vergelijken met het presenteren van je bedrijf op een beurs?
    Vast dank voor de informatie. Met vr.gr. Yvonne