• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend gaat doen. We vragen het de 34-jarige Jeimmy Raffo. Jeimmy is al zestien jaar op het eiland en ze werkt fulltime bij Wet & Wild Beach Club bij het Seaquarium Beach.

“Het weekend is voor mij vooral druk met werk. Vandaag moet ik ook de hele dag werken. Op vrijdagavond hebben we de bekende Happy Hour van 18.00 tot 19.00 uur, dus dan is het altijd lekker druk. Meestal ben ik rond middernacht klaar, afhankelijk van de drukte. Na zo’n lange dag ben ik meestal wel moe en ga ik naar huis om te rusten. Maar ik hou er niet echt van om iets te plannen, misschien voel ik me goed en heb ik nog wel zin in een feestje, misschien ben ik moe en ga ik liever naar huis. Ik zie wel…”

Cruiseschip
“Ook op zaterdag moet ik de hele dag werken. Het is de laatste tijd door het slechte weer alleen wel wat rustiger dan normaal. Morgen komt er een groot cruiseschip aan met toeristen, dus ik hoop dat het dan toch een drukke dag wordt. Zelf ben ik rond 19.00 uur klaar en dan ga ik vaak meteen door naar Zanzibar. Als ik eerst nog naar huis zou gaan om even te douchen en te zitten, ben ik waarschijnlijk zo moe dat ik het huis niet meer uitkom!”

Happy Hour
“Ook op zondag moet ik weer werken, maar zondag is echt een leuke dag bij Wet & Wild. Van 18.00 tot 19.00 uur hebben we dan weer Happy Hour waar veel jongeren op af komen. Dan is het echt een feest. Gemiddeld werk ik dan tot een uur of 02:00. Daarna drinken we vaak nog wat met collega’s. Meestal gaan we daarna naar huis. Om die tijd is er natuurlijk ook niet zo heel veel meer te doen, Mambo sluit namelijk om dezelfde tijd als Wet & Wild. Maar eigenlijk vind ik mijn werk al een groot feest, dit is zo gezellig dat het ook gewoon als uitgaan voelt.”

www.versgeperst.com