• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curaçao lifestyle kidscityCURAÇAO – Dat is nog eens pech hebben. Ben je maandenlang bezig met de voorbereiding van een groot evenement, wordt er twee dagen van tevoren besloten dat het KidsCity Festival niet doorgaat. Boosdoener dit jaar was de hevige regenval van afgelopen donderdag.

De regenval zorgde ervoor dat de organisatie geen andere keuze had dan het KidsCity Festival af te gelasten.”Heel vervelend dit. We gaan er niet vanuit dat het evenement dit jaar nog wordt ingehaald. Dat wordt waarschijnlijk volgend jaar. Wanneer precies kan ik nog niet zeggen”, vertelt Sidayen Senora van de organisatie.

Water in overvloed
Het KidsCity Festival zou plaatsvinden bij de International School in Emmastad en Cultureel Centrum Curaçao. Maar door de vele regen van donderdag stond het waterpeil in de lokalen van de International School op 10 cm! Hierdoor had de organisatie te weinig tijd om alles droog en schoon te krijgen voor zaterdag.

Multimedia & Nieuwe Media
KidsCity staat bekend als het grootste kinderfestival van Curaçao. Thema van dit jaar is Multimedia & Nieuwe Media. Bij het KidsCity Festival staan allerlei leuke activiteiten te verwachten op het gebied van televisie, video, muziek, telefonie en internet. Hopelijk hoeven deze activiteiten en de bezoekers niet al te lang te wachten op een herkansing.

1 reactie op “KidsCity Festival valt in het water”

  1. Ik dacht dat alleen in NL een evenement in het water kon vallen.. Zoiets verwacht je niet op een caribisch eiland 😉