• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

kidsCURAÇAO – Het zou in eerste instantie worden afgelast, maar op vele verzoeken is toch besloten om het KidsCity Festival door te laten gaan. Kinderen vanaf 4 jaar krijgen de gelegenheid om van alles te leren op het gebied van multimedia en nieuwe media. Wie weet is ons eiland over een poos een aantal journalisten rijker.

Tijdens het KidsCity Festival kunnen kinderen deelnemen aan workshops fotografie, photoshop, tv-maken, radiospots maken, licht en geluid, mixen als een echte dj en nog veel meer. Ook is het mogelijk om presentaties bij te wonen over muziekinstrumenten, modeshows, animaties, kranten en radiostations. De workshops worden meerdere keren per dag gegeven en er wordt aangeraden om op tijd te komen. Zo weet je zeker dat er nog een plekje voor je vrij is.

What else
Naast alles op mediagebied zijn er ook presentaties van een imker, Yoga Kids, de Biblio bus, Carmabi, Dolphin Academy, Sea Aquarium, Splash, de ambulancedienst, de brandweer, politie en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. De allerkleinste kunnen terecht in de speeltuin waar er spelletjes georganiseerd worden.

Waar en wanneer
KidsCity Festival vindt aanstaande zaterdag plaats bij de International School Curaçao en het Cultureel Centrum Curaçao. Iedereen is welkom vanaf 11.00 uur en de activiteiten duren tot 21.00 uur. Entree is 7 gulden per persoon, voor kinderen onder de 4 jaar betaal je 4 gulden. Vele verschillende organisaties, waaronder KulturA, Dienst Cultuur & Educatie, Jaime Saleh Sociaalfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds maken dit kinderfestival mogelijk.

www.versgeperst.com