• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Men wordt onrustig, weerwolven verschijnen en in Londen wordt er zelfs extra politie ingezet. Volle maan. Het blijft een intrigerend gebeuren. Komend weekend zal de maan weer rond aan de hemel verschijnen. Kayakker Ryan de Jongh daagt ons uit voor een Full Moon Kayak Tour.De kayaktour vindt zaterdagavond plaats wanneer de avond net in duister gehuld is. In de Piscadera Baai gaat een groep van tien kayakkers te water met slechts het licht van de maan en wat zaklampen. “We nemen voor de veiligheid flashlights mee”, vertelt De Jongh. “Opzich is het licht van de maan genoeg.”

Mangroves
De tour bestaat uit twintig mensen en twee begeleiders, waaronder De Jongh. Onder zijn begeleiding kayakken zij naar wal om de mangroves te bekijken. Mangroves zijn een soort bomen die alleen voorkomen in tropische gebieden met een getij. Volgens de kayakker bestaat er wel een kans dat je nat wordt. “Het is dus raadzaam kleding en apparatuur mee te nemen die tegen water kunnen. Verder hoef je alleen jezelf mee te nemen!”

Meedoen
De tour gaat zaterdag om 19.30 van start en zal rond de twee uur duren.  De volgende tour, vanzelfsprekend weer onder een volle maan, vindt plaats op 23 oktober. Kosten bedragen 26 gulden per persoon. Wil je meekayakken onder de volle maan of meer informatie, dan kun je contact opnemen met Ryan de Jongh via 5610813.1 reactie op “Kayaksensatie tijdens volle maan”

  1. Wij bezoeken volgende week Curacao. Kunnen wij nog een kajak-trip reserveren voor die periode ? 16/8 tot 22/8

    Guido