• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

vorkenCURAÇAO – Is het restaurant sfeervol? Te druk, of juist heel rustig? Krijg je iets lekkers voorgeschoteld of valt het tegen?  Versgeperst.com mocht natuurlijk niet ontbreken aan tafel tijdens de eerste Restaurantweek op Curaçao. Daarom een aantal verse recensies van onze avondjes uit.

Op dinsdagavond gaat Versgeperst.com langs bij Brakkeput Mei Mei. Het is de eerste dag van de Restaurantweek. Vantevoren toch maar gereserveerd, want je weet niet hoe druk het zou zijn, maar het was gezellig bij Brakkeput. Veel mensen bestellen van het Restaurantweekmenu. Op het speciale menu stonden arepitas als voorgerecht, vier hoofdgerechten en twee toetjes. Het menu is voor de hele week hetzelfde. De keus viel op vlees, een lekkere brochette die goed smaakte. Ook het toetje, mousse van Orio-koekjes was lekker, maar het vulde nogal. Een goed menu, met veel keus voor vegetariërs, vleeseters en visliefhebbers.

Woensdagavond werd gedineerd bij The Wine Cellar. Alle tafels in het restaurant waren in de loop van de avond gevuld, evenals alle buikjes. Het speciaal voor de Restaurantweek opgestelde menu bood drie keuzes vooraf. Voor het hoofdgerecht was er de keuze tussen vlees of vis. Voor het dessert de keuze uit 2 zoete toetjes of een kaasplankje. Eentonig werd door ons allen gekozen voor de garnalencocktail vooraf en als hoofdgerecht een biefstuk. Het eten was lekker en de bediening ontzettend vriendelijk.

Later deze week zal Versgeperst.com weer verslag doen

www.versgeperst.com